Pomyślałem jeszcze o jednej rzeczy. Komentarze i pytania do zdjęć zdarzają się bardzo rzadko a nawet jak się coś pojawi to pozostaje zazwyczaj bez odpowiedzi. Moim zdaniem jedna z przyczyn jest to,że autor zdjęcia nie ma pojęcia o fakcie, że ktoś skomentował jego zdjęcie bo nikt nie przegląda swoich zdjęć.
Może dało by się wprowadzić automatyczne powiadamianie autorów o komentarzach do ich zdjęć?
No i druga sprawa, o której też już kiedyś była mowa, to kwestia zamontowania licznika odsłon poszczególnych fotek. Na większości portali fotograficznych coś takiego istnieje. Wg mnie będzie to pomocne w orientacji jaki materiał ludzi interesuje. Jakie zdjęcia wrzucać, bo są chętnie oglądane, a jakie zachować sobie w "szufladzie"
przyglądnę się czy istnieje opcja powiadamiania o komentarzach. Raczej powinno się udać.
Z tym licznikiem przyznam się szczerze myśleliśmy o tym ale nakład pracy potrzebny do zrobienia tego gadżetu wcale nie jest mały. Wolałbym tę energię przeznaczyć na coś innego.
Projekt jest niekomercyjny i sam go finansuję i powoli zaczynam odczuwać to w kieszeni

Ale sercem jestem tak mocno z Bieszczadami, że na pewno nie planuję tego zawiesić.
Planowałem utworzyć bliźniaczy portal wrota-tatr ale chyba się wycofam. Tego już mogę nie udźwignąć. A nie mam zamiaru robić z portalu choinki na reklamowy śmietnik dla tych paru groszy.
teraz idzie zima czas kiedy będę mógł się nieco skupić nad pracami i coś pchnąć projekt do przodu.
Roger